Over ons

Na lang brainstormen en fantaseren over een eigen zaak was het op 31 juli 2019 eindelijk zover. Na maanden voorbereiding, slapeloze nachten en keihard werken hebben we onze deuren geopend. De reacties zijn overweldigend positief, en we zijn super gemotiveerd om je blij te maken met kledij van de betere merken voor weinig geld.

We zijn dan ook mega excited om je te verwelkomen in onze (re)fashion boutique. Van harte welkom in de Boelare 68 te Eeklo en nu ook in onze online shop!

Het concept

Huh, (re)fashion? Nog niet helemaal mee?

Wel, Refashion is een chique woord voor tweedehands maar niet zoals kringwinkel tweedehands. De stuks die je bij ons kan vinden zijn de betere merken (mid- en high-end segment) en streng geselecteerd. De stuks zijn amper of zelfs nooit gedragen en te koop aan kleine prijsjes.

Bij ons geen muffe tweedehandswinkel maar een gezellige boutique waar je rustig kan winkelen. Terwijl jij of je shopbuddy kledij past kan je een koffietje drinken in het salon en je krijgt styling advies als je dat wenst.

Woon je niet in de buurt of geen tijd om langs te komen? In de online shop kan je het aanbod ontdekken en bestellen vanuit je luie zetel.

Heb je merkkledij, handtassen, schoenen of accessoires in topconditie die stof vangen in je kast? Je kan deze bij ons binnenbrengen én er nog iets aan verdienen. Wij verkopen het voor jou en we delen de opbrengst.