Over ons

Na lang brainstormen en fantaseren over een eigen zaak was het op 31 juli 2019 eindelijk zover. Na maanden voorbereiding, slapeloze nachten en keihard werken hebben we onze deuren van onze winkel te Eeklo geopend. We kenden een vliegende start maar toen kwam plots Corona en het is geen geheim, de laatste jaren waren voor niemand makkelijk. In oktober 2022 hebben we de knoop doorgehakt en besloten om de winkel stop te zetten, en enkel de online shop verder te zetten.

We zijn en blijven dus super gemotiveerd om je blij te maken met kledij van de betere merken voor weinig geld.

Het concept

Déjà vu is een (online) tweedehands boutique. Bij ons vind je pre-owend dameskledij. Tweedehands dus maar niet zoals in kringwinkel tweedehands. De stuks die je bij ons kan vinden zijn de betere merken (mid- en high-end segment) en streng geselecteerd. De stuks zijn amper of zelfs nooit gedragen en te koop aan kleine prijsjes.

In de online shop kan je het aanbod ontdekken en bestellen vanuit je luie zetel.

Heb je merkkledij, handtassen, schoenen of accessoires in topconditie die stof vangen in je kast? Je kan deze bij ons binnenbrengen én er nog iets aan verdienen. Wij verkopen het voor jou en we delen de opbrengst.