Veel gestelde vragen

Hier vind je antwoorden op veel gestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op.

Kledij kopen

Alle items in de winkel en online shop zijn unieke stukken. Enkel de vermelde maat hebben we op stock.
Heb je een item gezien in de online shop of op social media en wil je het kopen maar past het niet direct om naar de winkel te komen? Dan bieden wij de mogelijkheid aan om items te reserveren. We houden gereserveerde items maximum 3 werkdagen voor je aan de kant. Neem hiervoor contact op.
Bij items die je online koopt geldt een wettelijke retourtermijn van 14 dagen. Items die je rechtstreeks in de winkel koopt kan je niet retourneren. Bekijk de retourneren pagina voor meer info.
We trachten binnen 3 werkdagen te leveren, maar indien mogelijk is dit sneller.
Ja, bekijk de verzending pagina voor tarieven en meer info.
Ja, dat kan. Kies hiervoor de optie “Afhalen” tijdens het afrekenen.

Kledij verkopen

Kleding kan bij ons binnengebracht worden in consignatie. Dit betekent dat jij jouw deel van de opbrengst krijgt na verkoop.
Is jouw kleding na 2 maanden niet verkocht, dan kan je de kleding gewoon terug ophalen of ervoor kiezen om deze weg te schenken aan een goed doel.
We aanvaarden enkel kledij in topconditie. Gewassen, gestreken en zonder geurtjes.
 • Dames (XXS tot XXL) in perfecte staat.
 • Merken zoals: Liu Jo, Guess, Calvin Klein, MaxMara, Caroline Biss, Her, Gigue, Levi’s, Tommy Hilfiger, River Woods, Xandres, Ted Baker, Essentiel, Michael Kors, Julia June, Marie Mero, …
 • De kleinere merken en de ketens zoals: Stradivarius, Na-kd, H&M, C&A, BEL&BO, L&L, JBC … zijn welkom maar bieden we enkel in de webshop aan.
 • Belgische, Franse, Italiaanse mode- of designer merken
 • Ook handtassen, schoenen en accessoires zonder slijtage zijn zeer welkom.
 • High-end merken zoals Gucci, Delvaux, Prada, LV, enz.. enkel met certificaat of aankoopbewijs.
We zijn zeer selectief en aanvaarden geen
 • Beschadigde, versleten en afgedragen kledij.
 • Kledij ouder dan 2 jaar
 • Kledij met sigarettengeur of andere vieze geuren
 • Lingerie, badkledij, sportkledij
 • Merken zoals: Wibra, Zeeman, Primark, enz …
 • Namaak artikelen
Kledij binnenbrengen kan enkel op afspraak. Bekijk onze afspraken kalender welke momenten nog vrij zijn of neem contact op voor een afspraak. Afspraken zijn mogelijk op maandag, dinsdag voormiddag, en voor of na de openingsuren.
Wij bepalen de prijs volgens het merk, verkoopwaarde en staat. De prijs die jij nog krijgt is +- 10% van de nieuwprijs. Voor de topstukken is er hier wel wat marge. Lees meer over de prijsbepaling op de pagina Kledij verkopen.
Nee, je kan de status van je items zelf opvolgen via jouw persoonlijke online overzicht.
Voor elk verkocht stuk kan je een uitbetaling aanvragen of je tegoed opsparen. Je kan hiervoor langskomen in de winkel en dan betalen we cash uit. Je kan je tegoed natuurlijk ook gebruiken om een nieuw item te shoppen in de winkel. Het is ook mogelijk om je tegoed te ontvangen via overschrijving (bij voorkeur voor grote bedragen). Neem hiervoor contact op.
Items kunnen niet vroeger opgehaald worden dan de afgesproken ophaaldatums. Wilt u dit toch? Dan rekenen wij een administratie kost van 20% op de verkoopprijs aan.
We spreken bij de intake een ophaalperiode af om niet verkochte kledij op te halen. Je kan er ook voor kiezen om je kledij te schenken aan een goed doel (Oxfam Gent).