Déjà vu loves Amuse Toi

Déjà vu Loves … is ons nieuwe project. Onder het motto: kleine zelfstandigen steunen elkaar werken we nu samen met lokale handelaars!

Amuse Toi uit Lievegem mag de spits afbijten.

Deze samenwerking houdt in dat wij naast ons tweedehands aanbod een selectie van de herfst/winter collectie 2020 van Amuse Toi zullen verkopen aan super lage prijzen! Alle geselecteerde stuks zijn dus nieuw en met origineel prijslabel

Waarom kozen wij voor Amuse Toi?

Eerst en vooral, we zijn gek op het prachtige roze winkeltje van Marlies in Lievegem. Bij Amuse Toi vind je oa. een mix van prachtige duurzame (vooral Scandinavische) merken, met daarnaast leuke betaalbare ready-to-wear stuks.

Marlies ontvangt je steeds met een grote glimlach en je voelt haar passie voor mode meteen. Marlies startte haar Amuse Toi verhaal 1 jaar geleden. Wij ontdekten Amuse Toi vorige jaar in mei en we waren meteen fan! Daarom zijn we ook super excited over deze samenwerking!

Wij gingen shoppen in de herfst/winter stock van 2020 en bieden momenteel de mooiste stuks aan in onze winkel en online. Van sommige items zijn er ook meerdere maten beschikbaar. De selectie bevat, kledij, schoenen en handtassen.

Zoals altijd, be quick, be fast! Weg=Weg! #tisvoorderappe
En we blijven het ook herhalen: SHOP LOCAL. Alle lokale handelaars kunnen jullie steun meer dan ooit gebruiken.